Бројни полициски патроли вечерва го тресат Сарај, објавува најчитаниот портал за вести во Македонија, Centar.mk.

Сообраќајната полиција ги контролира сите возила и на големо се казнуваат сообраќајни прекршоци.

По вчерашната акција во Тетово, очигледно денеска дојде ред на Сарај, пишува Centar.mk