Секоја врска е посебна на свој начин. Некои се вистински, а некои не.

Дури и во врските каде е очигледно и за самите партнери дека не се еден за друг, врските сепак опстојуваат, што не е добар знак.

Ако имате било какви дилеми за вашата врска, иако тоа не мора задолжително да значи, овие 5 знаци ќе ви покажат дали сте во вистинска врска.

1. Често поминувате време заедно правејќи работи кои двајцата ги сакате.

2. Поминувате време и одвоено правејќи ги работите во кои уживате.

3. Продуктивно се карате.

4. Имате и заеднички пријатели, но и одвоени.

5. Го негувате сопствениот идентитет.