Интернет порталот Centar.mk екслузивно објави прекршочниналози на МВР на кои се гледа како се казнети Премиерот Заев, вице-премиерот Николовски и министерот Филипче и ќе треба да платат по 50 евра во денарска противредност, за сторен сообраќаен прекршок.

Очигледно, никој не е привилегиран, законите важат за сите подеднакво!

По објавување на видео на кое се гледа дека премиерот Заев не носи заштитна кацига додека управува со мотор постапката на МВР е согласно своите надлежности, и така треба да биде.

Целиот текст прочитајте го на Centar.mk .