Во атар на селото Црешново, Македонски брод, маж од Скопје бил нападнат од мечка, објави Centar.mk.

Повредениот е пренесен во Медицинскиот центар во Прилеп, од каде е препратен во клиниките во Скопје, пишува Centar.mk.