Британката Росалинда (70) одлучила со своите следачи на ТикТок да сподели една случка од младоста, која и го променила животот.

Во тоа време често чувала деца од соседството, па не и било необично што една мајка ја замолила да и го причува синот додека таа оди во продавница. Се согласила, но момчето не само што го поминало денот со Росалинда, туку и целото детство и тинејџерските денови, бидејќи неговата мајка никогаш не се вратила, раскажала Росалинда во видеото.

Причината за нејзиното исчезнување Росалинда никогаш не ја открила. Момчето било со неа до полнолетство, таа го одгледала, а потоа одлучило да го побара својот биолошки татко и да започне нов живот.

Лекарите на оваа храбра жена и рекле, во нејзините дваесети, дека никогаш нема да може да има деца, а несекојдневната случка со соседката и „чувањето“ на момчето довела до идеја да биде хранителка. Многу деца поминале низ нејзиниот дом, а во 1990 година официјално посвоила едно девојче.

@mamarosalindaHow I started #fostering and my #daughter’s #adoption #foryoupage #fyp #storytime #storyteller #story #family #viral #drama #baby #children #love

♬ Surrender – Natalie Taylor