Од преголема количина кокаин почина 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Како што пренесува „Фокус“ повикувајќи се на неофицијални извори момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата.

Обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам.