Речиси и да нема македонски граѓанин кој не го знае Centar.mk. Нема добро познат македонски бренд кој немал своја реклама или соработка со Centar.mk.

Најмоќните компании и познати брендови, маркетинг агенции и компании од ПР индустријата од Македонија, но и од Србија, Хрватска и Словенија со години се наши соработници и дел од градењето на една видливо успешна приказна.

новото лого на Centar.mk достапно во повеќе бои и варијанти

Centar.mk добро познат бренд, кој како медиум надежно го започна своето патување пред повеќе од една деценија на 20-ти април 2011-та година, денес по 12 години постоење 100% успешно ја исполнува својата стартна цел.

Денеска објавуваме летно освежување на веб дизајнот и целосно ребрендирање на еден од најчитаните македонски веб медиуми за вести Centar.mk кој достигна над 190.000 фоловери на социјалните мрежи.

1 милион и 851 илјада посети во јули 2023 – прегледани речиси 2,4 милиони статии според Google Аналитикс.

Нека е аирлија! Продолжуваме моќно напред кон новото време…