На 13.01.2024 во 13.00 часот во СВР Битола, Т.Т.(71) од Битола пријавил дека на ул. „Широк Сокак“ во Битола бил каснат од куче скитник.

На 13.01.2024 во 16.45 часот во СВР Битола, С.Ч.(38) од Битола пријавил дека на ул. „Филип Втори Македонски“ во Битола бил каснат од куче скитник.