Овен (21 март – 19 април):
Овен, време е да ја преземете одговорноста за вашите финансии додека се движиме кон крајот на септември. Ѕвездите се усогласуваат во ваша корист и може да најдете неочекувани можности за финансиски раст. Внимавајте на потенцијалните странични гужви или можности за инвестирање што ќе ви се појават. Сепак, внимавајте да ги балансирате вашите финансиски одлуки со претпазливост. Избегнувајте импулсивно трошење и размислете да заштедите дел од дополнителните приходи за дождлив ден.

Бик (20 април – 20 мај):
Бик, вашиот практичен и методичен пристап кон управувањето со парите се исплати овој септември. Вредни сте во буџетирањето и правењето мудри финансиски избори, а тоа почнува да се покажува. Кон крајот на месецот може да добиете мала финансиска неочекувана добивка или бонус. Искористете ја оваа дополнителна готовина за да инвестирате во нешто што ќе ви донесе долгорочна сигурност, како што се заштеди или инвестиции. Вашето трпение и посветеност на финансиската стабилност ќе продолжат да ви служат добро.