Vestiplus.mk
Home » Љубов

категорија: Љубов

Љубов

Внесете новини во вашата врска: Зимата и студот можат да влијаат на сексуалната желба

Vesti +
Можеби ви звучи чудно, но зимата и временските услови кои доаѓаат со неа можат сериозно да влијаат на вашиот сексуален нагон. Помалку витамин Д во...
+ЉубовТОП ВЕСТИ

4 ПРИЧИНИ ЗОШТО МАЖИТЕ ЈА ИЗНЕМИРУВААТ СВОИТЕ ЖЕНИ: „ИЗГОВОРИТЕ“ се БИЗАРНИ, нема да верувате што читате

Vesti +
Дури 88 отсто од мажите одлучуваат да имаат афера кога нивните партнерки избегнуваат односи. Мажите често имаат посилен нагон од жените, па влегуваат во афери...