Кујната од Centar Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » Кујната од Centar

категорија: Кујната од Centar

+Кујната од CentarТОП ВЕСТИ

Обратете внимание: Дали знаете точно колку мелено месо може да стои во замрзнувачот?!

В+
Свежо купеното мелено месо може да остане во фрижидер еден ден, најмногу два, па најдобро би било доколку не планирате да го консумирате во тој...