biznispro Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » biznispro

категорија: biznispro

+biznisproБИЗНИСТОП ВЕСТИ

„КРИПТОВАЛУТИТЕ НЕ ВРЕДАТ НИШТО“-Лагард „загрижена за луѓето кои не ги разбираат ризиците“

Vesti +
Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ) Кристин Лагард верува дека криптовалутите не вредат ништо. „Мојата многу скромна проценка е дека не вреди ништо“, изјави Лагард...